Autósiskola

Kezdd el a személygépkocsi-vezető tanfolyamot a regisztrációdat
követően, és tedd le az összes vizsgádat1 hónap alatt!

A számítógépeden néhány nap alatt megtanulod az elméleti anyagot, majd a sikeres elméleti vizsgádat követően, egy nagyon nyugodt, türelmes és kötél idegzetű szakoktató 10 nap alatt levezeti veled a kötelező gyakorlati óráidat. Nem muszáj személyesen eljönnöd az irodánkba, mert minden adminisztrációt interneten elintézünk! Külföldről is jelentkezhetsz!

2015. I. negydévben tanítványaink 97,3%-a elsőre megfelelt 
a közlekedési alapismeretek (KRESZ) vizsgán. Fantasztikusak vagytok!!!

Gyöngyi 8 hónapos áldott állapotban kezdte el a tanfolyamot, és
elsőre sikeresen levizsgázott autóvezetésből, még a szülés előtt.

2015. október 31-ig, 10 hónap alatt kétszer annyi tanuló iratkozott be az autósiskolánkba, mint a teljes 2014. évben. Jelentkezz az elméleti tanfolyamunkra, és legyél Te is egy sikeres autósiskola elégedett tanulója!

Most regisztrálok >>>  Használd ki az alábbi fantasztikus előnyöket!

Interneten keresztül, akár külföldről is jelentkezhetsz személygépkocsi-vezető tanfolyamra. Tanulóink számára megszervezzük, hogy külföldről is könnyedén elvégzzék a távoktatásos elméleti tanfolyamot, amelyre tantermi foglalkozás esetében nincs lehetőségük. Tanulóinkkal előzetesen egyeztetjük hazatérésük pontos időpontját, és annak megfelelően megszervezzük elméleti vizsgájukat. A külföldről hazatérő tanulóinknak sokszor csak 2-3 hetük van az elméleti vizsgájuk letételére, a gyakorlati óráik levezetésére és a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a képzéssel kapcsolatos adminisztráció lebonyolítására, mert nálunk nem fordulhat elő, hogy egy irodai ügyintéző mulasztása miatt, egy előre betervezett vizsga elmaradjon! Ez egy külföldön élő, egy év alatt kettő alkalommal szabadságra hazatérő tanuló számára rendkívül súlyos következményekkel járna, mert esetleg újabb félévet várhatna a következő vizsgalehetőségére.

Most regisztrálok >>>  


Pontosan és precízen kezeljük a vizsgaidőpontokat, hogy tanítványaink a legoptimálisabb időkihasználással, a lehető leghatékonyabban, szuper gyorsan elvégezzék a személygépkocsi-vezető tanfolyamot. A tanulást díjmentes, internetes konzultációval segítjük.

Most regisztrálok >>>  


A nap 24 órájában eléred a tananyagot, csak számítógépre és internetkapcsolatra van szükséged. Te döntöd el, hogy mikor akarsz tanulni!

Most regisztrálok >>>  


Nincs szükséged tankönyvre és tesztkönyvre, mert mindig a legfrissebb tananyagból tanulsz. Egyéni tanulási képességeid szerint, a saját tempódban haladsz a tananyag elsajátításával. Napi néhány óra tanulással, akár 1 hét alatt alatt elvégezheted az elméleti tanfolyamot. Volt olyan tanítványunk, akinek ez 2 nap alatt sikerült!

Most regisztrálok >>>  


A sikeres elméleti vizsgádat követően, másnap elkezdheted a gyakorlati vezetésedet!!!!!

Most regisztrálok >>>  


Elektronikus Oktató Rendszerünk díjmentes használatával interneten bármikor ellenőrizheted a vezetési óráidat. A kötelező 29 vezetési órádat 10 nap alatt levezetheted. Legkorábban akkor mehetsz el forgalmi vizsgára, ha levezetted a kötelező óráidat, és minimum 580 kilométert vezetsz a vizsgádig. Rendszerünk segítségével mindig láthatod, hogy mennyi kilométert vezettél a gyakorlati óráid alatt.

Most regisztrálok >>>  


A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot rugalmasan megszervezzük számodra.

Most regisztrálok >>>  


A honlap alján található űrlapon feliratkozhatsz az autósiskolánk iránt érdeklősők hírlevelére, és azonnal küldünk neked egy jelentkezési űrlapot. A jelentkezési lap kitöltése és feldolgozása után, kapsz egy regisztrációs levelet az e-mail címedre. Az elméleti tandíjat banki átutalással, interneten bankkártyával vagy készpénzbefizetéssel az irodánkban rendezheted. Az elméleti tandíj kifizetését követően elkezdheted az elméleti tanfolyamot.

Mindig számíthatsz a segítségünkre! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Szeretettel várunk!
Irodánk elérhetőségéhez kattints a szövegre! >>

Most regisztrálok >>>   A személygépkocsi-vezető tanfolyam menete 

Regisztrálj az oldal alján található űrlapon, ha már elmúltál 16 és fél éves!


Regisztrálás után kapsz egy e-mailt az autósiskolától, amelyben szerepel a jelentkezési űrlap.


Kitöltöd a jelentkezési űrlapot a személyi okmányaid alapján.


A jelentkezési úrlapon kiválasztod, hogy milyen módon szeretnéd befizetni a tandíjat.


A tandíjfizetés módjáról e-mailben tájékoztatunk.


A tandíj bankszámlánkra történő beérkezése után, elindítjuk az elméleti tanfolyamodat, és elküldjük a befizetésedről szóló elektronikus számlát az e-mail címedre. Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférést kapsz a tananyaghoz, és elkezdheted a tanulást. 


A tananyagba belépésedet követően elküldjük számodra a kitöltött jelentkezési lapodat, a képzési szerződésedet és az autósiskola írásos tájékoztatóját, amelyeknek egy példányát aláírva kell visszaküldened az autósiskola ügyfélfogadó irodájába. (Posta Róbert Autósiskola 7300 Komló, Berek utca 17. fsz. 1. ajtó)


Megkeresed a magyarországi háziorvosodat, és kérsz egy egészségügyi alkalmassági véleményt személygépkocsi-vezető tanfolyamhoz. A vizsgálat díja: 7.200 Ft, amelyet a háziorvosodnál kell megfizetned. Az orvostól kapott alkalmassági véleményt csatold a többi dokumentumhoz, amelyeket az autósiskolától kaptál, és együtt küldd vissza őket az autósiskolának.


Az elméleti tanfolyam elvégzéséről képzési igazolást kapsz e-mailben. A képzési igazolással nincs teendőd. A képzési igazolást csak akkor állítja ki részedre az Elektronikus Oktató Rendzser, ha elvégezted az elméleti tanfolyamot, és minden dokumentumot visszaküldtél az autósiskolának!


A képzési igazolás megérkezését követően, kérünk neked elméleti vizsgaidőpontot. A vizsgaidőpontról és a vizsga helyszínéről e-mailben tájékoztatunk. Ha visszaigazolod, hogy megfelel számodra a vizsga időpontja és helye, akkor lejelentünk elméleti vizsgára. Az elméleti vizsga díját már a tanfolyam kezdetekor megfizeted az autósiskola felé.


A sikeres elméleti vizsgádat követően, kiválasztjuk az oktatódat.


A vezetési órák díját (5.000 Ft/50 perc = 1 óra) és a forgalmi vizsga díját (11.000 Ft) kiírod magadnak az Elektronikus Oktató Rendszerünkben (pl.: 10 gyakorlati órát szeretnél kifizetni), és az elméleti díjak megfizetéséhez hasonlóan, rendezed az autósiskola felé. Az órákat és a vizsgadíjat előre kell megfizetni. Az autósiskola hitelt nem biztosít.


Amikor készen állsz a vezetési vizsgádra, az oktatóddal egyeztetitek a forgalmi vizsgaidőpontot. Ha neked is megfelel az időpont, lejelentjük a forgalmi vizsgádat. A forgalmi vizsgára jelentéshez le kell vezetned legalább 29 órát és 580 kilométert, valamint legalább 10 nappal a vizsga előtt, előre be kell fizetned a vizsgadíjat (11.000 Ft)


A sikeres forgalmi vizsgádat követő második munkanapon, a közlekedési hatóságon átveheted a vizsgaigazolásodat. A vizsgaigazolás átvételekor be kell mutatnod legalább a 8. általános iskolai végzettségedről szóló bizonyítványodat, és a közúti elsősegélynyújtás vizsga eredményes teljesítésének igazolását. Felmentés esetén a felmentésről szóló dokumentumot. 


A vizsgaigazolással felkeresed a kormányablakot, ahol előkészítik a vezetői engedélyedet. A vezetői engedélyedet postán küldik meg vagy személyesen átveheted a kormányablaknál.


A közúti elsősegély tanfolyamot autósiskolánkban is elvégezheted. A tanfolyam díja: 10.000 Ft, amelyet a tanfolyam első előadásakor kell megfizetned. A vizsga díja: 6.850 Ft, amelyet a vizsga napján, a vizsga helyszínén kell rendezned.

Most regisztrálok >>>  


Az autósiskola írásos tájékoztatóját innen töltheted le.

Adatvédelmi Tájékoztató


Tevékenység jellemző mutatók a "B" kategóriás járművezető
képzésünk 2016. IV. negyedévre vonatkozó időszakában

Átlagos Képzési Óraszám (ÁKÓ): 182,59%
Vizsga Sikerességi Mutató (VSM - elmélet): 51,61%
Vizsga Sikerességi Mutató (VSM - gyakorlat): 32,97%
Képzési Költség (KK): 269.178,- Ft

A tevékenység jellemző mutatók kiszámítása


Mennyit kell fizetnem a jogosítvány megszerzésért?

Elméleti (KRESZ) tanfolyam vizsgadíjjal együtt: 44.600 Ft (beiratkozáskor fizetendő).

Most regisztrálok >>>   


Személygépkocsi-vezetés: 5.000 Ft/50 perc (1 gyakorlati óra). Kötelező óraszám: 29.

A gyakorlati órákat 10 órás részletekben, előre kell megfizetni.

Hétvégén és munkaszüneti napokon +1.000 Ft/50 perc felárat kell fizetni a szakoktatónál!

Most regisztrálok >>>   


Forgalmi vizsgadíj: 11.000 Ft/alkalom. A forgalmi vizsgára 1 gyakorlati órát is kell fizetni!

Most regisztrálok >>>   


Közúti elsősegélynyújtás tanfolyam díja: 10.000 Ft (felmentés esetén nem szükséges)

Közúti elsősegélynyújtás tanfolyam vizsgadíja: 6.850 Ft (felmentés esetén nem szükséges)

Most regisztrálok >>>   


A Posta Róbert Autósiskola elérhetőségei

Nem muszáj eljönnöd az irodánkba, ügyeidet interneten intézheted!

Mobil: +36 (30) 29 29 500

Pécsi ügyfélfogadó iroda címe:
7623 Pécs, Köztársaság tér 2. (TESZÖV Székház)
Ügyfélfogadás: szerdán 13-15 óráig.

Komlói ügyfélfogadó iroda címe:
7300 Komló, Berek utca 17. földszint 1. ajtó

Ügyfélfogadás: kedden és csütörtökön 9-12 és 13-15 óráig.


Az autósiskola bankszámlaszáma átutaláshoz

Kedvezményezett neve: Posta Róbert 

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11731001-20461531 (OTP Bank)

Közlemény: Írd be a nevedet és a születési időpontodat!


Külföldi bankból történő utalásnál a következő adatokra van szükséged:

SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB

IBAN (nemzetközi bankszámlaszám): HU83 1173 1001 2046 1531 0000 0000

Western Union átutalás esetén a következő adatokra van szükséged:
Posta Róbert 7300 Komló, Székely Bertalan utca 17., Magyarország

E-mail   Facebook   You tube   Google+

Autósiskolánk együttműködő partnere:

Ha jelentkezni vagy tájékozódni szeretnél a személygépkocsi-vezető tanfolyamunkkal kapcsolatban, kérlek, regisztrálj az alábbi űrlapon!


Várnainé Iványi Zsófia írta:

"Robi egy igazán kedves, türelmes és bizalomkeltő oktató, hatalmas rutinnal és tudással. Ilyennek kellene lennie alapból egy oktatónak, de sajnos ezek a tulajdonságok manapság csak ritkán ötvöződnek egyetlen emberben. Én azon szerencsések közé tartozom, akinek sikerült Robit megtalálnia. Tele voltam félelemmel és gátlásokkal, mégis öröm volt a tanulás, és a vezetés is a mai napig. Nálam a Robi kapta a LEGTÖKÉLETESEBB OKTATÓ címet. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Richter Attila írta:

"Az internetes KRESZ tanfolyammal meg voltam elégedve. Főleg az tetszett benne, hogy nem voltam időhöz kötve, akkor tanultam mikor ráértem. Nem kellett másokhoz alkalmazkodnom és ez a munkám miatt nagyon jó volt. Szerintem egyszerű, érthető és annyiszor gyakorolhatja az ember, ahányszor csak akarja. Első próbálkozásra sikerült is. :)"

Lanczner Balázs írta:

"Meggyőződésem, hogy az  általad szervezett és vezetett KRESZ és műszaki vizsgaanyag elsajátítása (tekintettel arra, hogy igen szigorú oktató módon) az internetes gyakorlatok közt teljes biztonsággal csak úgy haladhattam tovább, ha az előzetes és eredményesen letesztelt anyagrészt megtanultam. Eredményességem záloga, hogy az összes tesztlap elvégzése után  Internetes záróvizsgát tartalmaz a képzés. Mindenki saját maga dönti el, hogy mennyire veszi komolyan a feladatot. A felkészülésem után  minden nehézség nélkül sikeres vizsgát tettem."

Tamásné Komáromi Kitti írta:

"Sziasztok! Ha még a nagy döntés előtt álltok, hogy legyen-e jogosítványotok és ha igen, kinél szeretnétek tanulni, vagy esetleg félelmeitek vannak ezzel kapcsolatban, akkor had segítsek :) Nyugodt és őszinte szívvel ajánlom nektek Posta Robi Autósiskoláját! Hogy miért? Nem kis döntés előtt állsz, kérlek szánj a történetemre pár percet míg elolvasod, tanulságos lehet!!! Próbálom tömören megfogalmazni. Tíz évvel ezelőtt érettségi előtt állva az iskolában kaptunk egy lehetőséget viszonylag olcsón letenni a jogosítványt. Természetesen éltünk a lehetőséggel. A KRESZ nem okozott gondot, elsőre meglett DE! Akkor még nem volt lehetőség se autót, se oktatót választani magunknak SAJNOS! Édesanyám halála után egy olyan oktatót kaptam aki az egész életemet meg tudta volna keseríteni, személyes problémánk volt egymással, féltem panaszt tenni, féltem a rossz indulatától, így azt a döntést hoztam sok- sok rossz levezetett óra után, hogy köszönöm a lehetőséget, de én bizony többet volán mögé nem ülök!!! 9 évig nem is voltam hajlandó még gondolkodni se rajta. Aztán megszületett a kislányom és nem volt másfél éves még mikor a sors úgy hozta, a férjem külföldön kell, hogy dolgozzon tovább. Igen ám, de a kislányt ha orvoshoz kell vinni, bármi történik, nincs segítségem, kell az autó, kell a jogosítvány. Nem volt egyszerű döntés, az idő sürgetett. Robinál találtam meg egyedül a nekem legmegfelelőbb tanulási módszert az interneten elvégezhető KRESZ tanfolyamot. Minden éjjelemet tanulásra szántam, hisz a nappal a kislányomé volt, pillanatok alatt a vizsgán találtam magam, a rendszer nagyon jó, könnyedén megtanultam újra a KRESZT, elsőre sikerült a vizsga. Az idő nagyon szorított, hisz már tudtuk az időpontot mikor indul a férjem külföldre. Robihoz fordultam jó tanácsért, melyik oktatója az, aki tud velem türelmes lenni, hisz rengeteg aggodalmam volt. Azt mondta nyugodjak meg, a legjobb oktatót szánta nekem. És így is volt. Mintha teljesen más világba csöppentem volna, Robi és a lányok az irodában olyan kedvesek és segítőkészek voltak egészen megjött a kedvem a vezetéshez. Az oktatóm nagyon türelmes volt, naponta sokat vezettem, ha látta a gyengeségem, addig gyakorolta velem míg ő elfogadhatónak nem találta végül meghozta a türelme és szakértelme a gyümölcsét, a forgalmi vizsgám is elsőre sikerült! Hálával és köszönettel tartozom Robinak és a csapatának a munkájáért, mert nélkülük biztosan nem lenne a mai napig jogosítványom!!! Nem sok olyan lelkiismeretes embert ismerek mint amilyenek ők! Szóval ne habozz, hívd fel őket és tapasztald meg te is milyen egy olyan iskolában tanulni ahol érzed, hogy fontos vagy és figyelnek Rád! :) Köszönöm, ha végig olvastad! További szép napot kívánok! Szeretettel: Tamásné Komáromi Kitti"

Végh Edina írta:

"Az e-Titán rendszer segítségével rugalmasan, egyéni időbeosztásomnak és képességeimnek megfelelően, rövid időn belül végezhettem el a jogosítványhoz szükséges elméleti képzést. A tanagyagot az interaktív animációk, és 3D-s szituációs elemek tették érdekesebbé. A részvizsgák valamint a próbavizsgák kitöltésével ellenőrizhettem tudásom.  Ez a képzési rendszer nagyon sok előnnyel jár, nem bántam meg, hogy erre jelentkeztem."