Autósiskola

Kezdd el a személygépkocsi-vezető tanfolyamot a regisztrációdat
követően, és tedd le az összes vizsgádat1 hónap alatt!

A számítógépeden néhány nap alatt megtanulod az elméleti anyagot, majd a sikeres elméleti vizsgádat követően, egy nagyon nyugodt, türelmes és kötél idegzetű szakoktató 10 nap alatt levezeti veled a kötelező gyakorlati óráidat. Nem muszáj személyesen eljönnöd az irodánkba, mert minden adminisztrációt interneten elintézünk! Külföldről is jelentkezhetsz!

Gyöngyi 8 hónapos áldott állapotban kezdte el a tanfolyamot, és
elsőre sikeresen levizsgázott autóvezetésből, még a szülés előtt.

Most regisztrálok >>>  Használd ki az alábbi fantasztikus előnyöket!

Interneten keresztül, akár külföldről is jelentkezhetsz személygépkocsi-vezető tanfolyamra. Tanulóink számára megszervezzük, hogy külföldről is könnyedén elvégzzék a távoktatásos elméleti tanfolyamot, amelyre tantermi foglalkozás esetében nincs lehetőségük. Tanulóinkkal előzetesen egyeztetjük hazatérésük pontos időpontját, és annak megfelelően megszervezzük elméleti vizsgájukat. A külföldről hazatérő tanulóinknak sokszor csak 2-3 hetük van az elméleti vizsgájuk letételére, a gyakorlati óráik levezetésére és a forgalmi vizsga sikeres teljesítésére. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a képzéssel kapcsolatos adminisztráció lebonyolítására, mert nálunk nem fordulhat elő, hogy egy irodai ügyintéző mulasztása miatt, egy előre betervezett vizsga elmaradjon! Ez egy külföldön élő, egy év alatt kettő alkalommal szabadságra hazatérő tanuló számára rendkívül súlyos következményekkel járna, mert esetleg újabb félévet várhatna a következő vizsgalehetőségére.

Most regisztrálok >>>  


Pontosan és precízen kezeljük a vizsgaidőpontokat, hogy tanítványaink a legoptimálisabb időkihasználással, a lehető leghatékonyabban, szuper gyorsan elvégezzék a személygépkocsi-vezető tanfolyamot. A tanulást díjmentes, internetes konzultációval segítjük.

Most regisztrálok >>>  


A nap 24 órájában eléred a tananyagot, csak számítógépre és internetkapcsolatra van szükséged. Te döntöd el, hogy mikor akarsz tanulni!

Most regisztrálok >>>  


Nincs szükséged tankönyvre és tesztkönyvre, mert mindig a legfrissebb tananyagból tanulsz. Egyéni tanulási képességeid szerint, a saját tempódban haladsz a tananyag elsajátításával. Napi néhány óra tanulással, akár 1 hét alatt alatt elvégezheted az elméleti tanfolyamot. Volt olyan tanítványunk, akinek ez 2 nap alatt sikerült!

Most regisztrálok >>>  


A sikeres elméleti vizsgádat követően, másnap elkezdheted a gyakorlati vezetésedet!!!!!

Most regisztrálok >>>  


Elektronikus Oktató Rendszerünk díjmentes használatával interneten bármikor ellenőrizheted a vezetési óráidat. A kötelező 29 vezetési órádat 10 nap alatt levezetheted. Legkorábban akkor mehetsz el forgalmi vizsgára, ha levezetted a kötelező óráidat, és minimum 580 kilométert vezetsz a vizsgádig. Rendszerünk segítségével mindig láthatod, hogy mennyi kilométert vezettél a gyakorlati óráid alatt.

Most regisztrálok >>>  


A közúti elsősegélynyújtás tanfolyamot rugalmasan megszervezzük számodra.

Most regisztrálok >>>  


A honlap alján található űrlapon feliratkozhatsz az autósiskolánk iránt érdeklősők hírlevelére, és azonnal küldünk neked egy jelentkezési űrlapot. A jelentkezési lap kitöltése és feldolgozása után, kapsz egy regisztrációs levelet az e-mail címedre. Az elméleti tandíjat banki átutalással, interneten bankkártyával vagy készpénzbefizetéssel az irodánkban rendezheted. Az elméleti tandíj kifizetését követően elkezdheted az elméleti tanfolyamot.

Mindig számíthatsz a segítségünkre! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Szeretettel várunk!
Irodánk elérhetőségéhez kattints a szövegre! >>

Most regisztrálok >>>   A személygépkocsi-vezető tanfolyam menete 

Regisztrálj az oldal alján található űrlapon, ha már elmúltál 16 és fél éves!


Regisztrálás után kapsz egy e-mailt az autósiskolától, amelyben szerepel a jelentkezési űrlap.


Kitöltöd a jelentkezési űrlapot a személyi okmányaid alapján.


A jelentkezési úrlapon kiválasztod, hogy milyen módon szeretnéd befizetni a tandíjat.


A tandíjfizetés módjáról e-mailben tájékoztatunk.


A tandíj bankszámlánkra történő beérkezése után, elindítjuk az elméleti tanfolyamodat, és elküldjük a befizetésedről szóló elektronikus számlát az e-mail címedre. Bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférést kapsz a tananyaghoz, és elkezdheted a tanulást. 


A tananyagba belépésedet követően elküldjük számodra a kitöltött jelentkezési lapodat, a képzési szerződésedet és az autósiskola írásos tájékoztatóját, amelyeknek egy példányát aláírva kell visszaküldened az autósiskola ügyfélfogadó irodájába. (Posta Róbert Autósiskola 7300 Komló, Berek utca 17. fsz. 1. ajtó)


Megkeresed a magyarországi háziorvosodat, és kérsz egy egészségügyi alkalmassági véleményt személygépkocsi-vezető tanfolyamhoz. A vizsgálat díja: 7.200 Ft, amelyet a háziorvosodnál kell megfizetned. Az orvostól kapott alkalmassági véleményt csatold a többi dokumentumhoz, amelyeket az autósiskolától kaptál, és együtt küldd vissza őket az autósiskolának.


Az elméleti tanfolyam elvégzéséről képzési igazolást kapsz e-mailben. A képzési igazolással nincs teendőd. A képzési igazolást csak akkor állítja ki részedre az Elektronikus Oktató Rendzser, ha elvégezted az elméleti tanfolyamot, és minden dokumentumot visszaküldtél az autósiskolának!


A képzési igazolás megérkezését követően, kérünk neked elméleti vizsgaidőpontot. A vizsgaidőpontról és a vizsga helyszínéről e-mailben tájékoztatunk. Ha visszaigazolod, hogy megfelel számodra a vizsga időpontja és helye, akkor lejelentünk elméleti vizsgára. Az elméleti vizsga díját már a tanfolyam kezdetekor megfizeted az autósiskola felé.


A sikeres elméleti vizsgádat követően, kiválasztjuk az oktatódat.


A vezetési órák díját (5.000 Ft/50 perc = 1 óra) és a forgalmi vizsga díját (11.000 Ft) kiírod magadnak az Elektronikus Oktató Rendszerünkben (pl.: 10 gyakorlati órát szeretnél kifizetni), és az elméleti díjak megfizetéséhez hasonlóan, rendezed az autósiskola felé. Az órákat és a vizsgadíjat előre kell megfizetni. Az autósiskola hitelt nem biztosít.


Amikor készen állsz a vezetési vizsgádra, az oktatóddal egyeztetitek a forgalmi vizsgaidőpontot. Ha neked is megfelel az időpont, lejelentjük a forgalmi vizsgádat. A forgalmi vizsgára jelentéshez le kell vezetned legalább 29 órát és 580 kilométert, valamint legalább 10 nappal a vizsga előtt, előre be kell fizetned a vizsgadíjat (11.000 Ft)


A sikeres forgalmi vizsgádat követő második munkanapon, a közlekedési hatóságon átveheted a vizsgaigazolásodat. A vizsgaigazolás átvételekor be kell mutatnod legalább a 8. általános iskolai végzettségedről szóló bizonyítványodat, és a közúti elsősegélynyújtás vizsga eredményes teljesítésének igazolását. Felmentés esetén a felmentésről szóló dokumentumot. 


A vizsgaigazolással felkeresed a kormányablakot, ahol előkészítik a vezetői engedélyedet. A vezetői engedélyedet postán küldik meg vagy személyesen átveheted a kormányablaknál.


A közúti elsősegély tanfolyamot autósiskolánkban is elvégezheted. A tanfolyam díja: 10.000 Ft, amelyet a tanfolyam első előadásakor kell megfizetned. A vizsga díja: 7.900 Ft, amelyet a vizsga napján, a vizsga helyszínén kell rendezned.

Most regisztrálok >>>  


Az autósiskola írásos tájékoztatóját innen töltheted le.

Adatvédelmi Tájékoztató


Tevékenység jellemző mutatók a "B" kategóriás járművezető
képzésünk 2017. I. negyedévre vonatkozó időszakában

Átlagos Képzési Óraszám (ÁKÓ): 164,53%
Vizsga Sikerességi Mutató (VSM - elmélet): 60%
Vizsga Sikerességi Mutató (VSM - gyakorlat): 44%
Képzési Költség (KK): 267.181,- Ft

A tevékenység jellemző mutatók kiszámítása


Mennyit kell fizetnem a jogosítvány megszerzésért?

Elméleti (KRESZ) tanfolyam vizsgadíjjal együtt: 44.600 Ft (beiratkozáskor fizetendő).

Most regisztrálok >>>   


Személygépkocsi-vezetés: 5.000 Ft/50 perc (1 gyakorlati óra). Kötelező óraszám: 29.

A gyakorlati órákat 10 órás részletekben, előre kell megfizetni.

Hétvégén és munkaszüneti napokon +1.000 Ft/50 perc felárat kell fizetni a szakoktatónál!

Most regisztrálok >>>   


Forgalmi vizsgadíj: 11.000 Ft/alkalom. A forgalmi vizsgára 1 gyakorlati órát is kell fizetni!

Most regisztrálok >>>   


Közúti elsősegélynyújtás tanfolyam díja: 10.000 Ft (felmentés esetén nem szükséges)

Közúti elsősegélynyújtás tanfolyam vizsgadíja: 7.900 Ft (felmentés esetén nem szükséges)

Most regisztrálok >>>   


A Posta Róbert Autósiskola elérhetőségei

Nem muszáj eljönnöd az irodánkba, ügyeidet interneten intézheted.

Nézd meg az autósiskola Facebook oldalát!

Mobil: +36 (30) 29 29 500

Pécsi ügyfélfogadó iroda címe (térkép):
7623 Pécs, Köztársaság tér 2. (TESZÖV Székház)
Ügyfélfogadás: szerdán 13-15 óráig.

Komlói ügyfélfogadó iroda címe (térkép):
7300 Komló, Berek utca 17. földszint 1. ajtó

Ügyfélfogadás: kedden és csütörtökön 9-12 és 13-15 óráig.


Az autósiskola bankszámlaszáma átutaláshoz

Kedvezményezett neve: Posta Róbert 

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11731001-20461531 (OTP Bank)

Közlemény: Írd be a nevedet és a születési időpontodat!


Külföldi bankból történő utalásnál a következő adatokra van szükséged:

SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB

IBAN (nemzetközi bankszámlaszám): HU83 1173 1001 2046 1531 0000 0000

Western Union átutalás esetén a következő adatokra van szükséged:
Posta Róbert 7300 Komló, Székely Bertalan utca 17., Magyarország

Autósiskolánk együttműködő partnere:

Ha jelentkezni vagy tájékozódni szeretnél a személygépkocsi-vezető tanfolyamunkkal kapcsolatban, kérlek, regisztrálj az alábbi űrlapon!


Novákné Kárpáti Adrienn véleménye:

"Kedves Robi! Örökké hálás leszek neked, hogy megtanítottál arra, amitől olyannyira rettegtem, ma neked köszönhetően kijelenthetem, hogy tudok vezetni. Mindig nyugodt, türelmes és kedves voltál velem, valószínűleg ezért is sikerült minden vizsgám elsőre. És való igaz, hogy én mosolyogva vezettem le az óráimat, mert mindig sikerült megnyugtatnod, felvidítanod! Köszönöm."

Várnainé Iványi Zsófia írta:

"Robi egy igazán kedves, türelmes és bizalomkeltő oktató, hatalmas rutinnal és tudással. Ilyennek kellene lennie alapból egy oktatónak, de sajnos ezek a tulajdonságok manapság csak ritkán ötvöződnek egyetlen emberben. Én azon szerencsések közé tartozom, akinek sikerült Robit megtalálnia. Tele voltam félelemmel és gátlásokkal, mégis öröm volt a tanulás, és a vezetés is a mai napig. Nálam a Robi kapta a LEGTÖKÉLETESEBB OKTATÓ címet. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Vörös Heléna írta:

"Én teljesen elégedett vagyok az internetes KRESZ tanfolyammal, mert a saját tempómban haladhattam a tananyaggal, amikor időm és energiám volt hozzá. Minden modul végén tesztet kellett kitölteni, és csak akkor mehettem tovább, ha tényleg megtanultam az anyagot. Ha akartam egy órát tanultam. Ha időm engedte, természetesen több órát töltöttem el a tananyaggal, mert én gyorsan szerettem volna végezni vele. smiley Ami még nagyon jót tett, az a rengeteg teszt, ami közben van. Amikor megcsináltam az összes modult, amíg vizsgázni nem mentem, csak a teszteket csináltam, nekem sokat segített. Elsőre sikeres vizsgát tettem. Én nagyon jó ötletnek tartom, hogy van ilyen, így a külföldön élők, vagy kevés idővel rendelkezők is a saját ütemükben végezhetik el a KRESZ-t :)"

Bankné Szalmásy Judit írta:

"Nagyon örültem, amikor tudomást szereztem az Internetes KRESZ tanfolyamról  Posta Robi Autósiskolájánál. Nagyban megkönnyítette ez a lehetőség a tanfolyam elvégzését. Magam tudtam beosztani a tananyagra szánt időmet a nap folyamán, és ez nagyon fontos volt számomra, mert itthon tudtam tanulni, nyugodtan, és nem kellett tantermi oktatásra járnom, ami a két pici gyermekem mellett nehezebben lett volna megoldható! Jól megtervezett a képzés és könnyen megtanulható a tananyag belőle! Magabíztosan indultam el a KRESZ vizsgára! :-)"

Fajcsi Jánosné írta:

"54 évesen döntöttem, hogy autót szeretnék venni és vezetni. Egy évvel később, Robi közre működésével sikerült is. A rutin kivételével minden vizsgám elsőre sikerült, ez azt jelenti, hogy mindenki maximálisan teljesített. Örülök az elhatározásomnak mert a mai napig élvezem a vezetést. Mindenkit ösztönzök forduljon bizalommal Robi iskolájához, mert megéri!"